Pivovarské kvasnice jsou mikroorganismy, které se používají při výrobě piva. Tyto kvasnice jsou bohaté na živiny, vitamíny, minerály a proteiny, které jsou prospěšné pro ryby....
Krevní moučka je produkt, který je široce využíván ve světě rybaření a především při výrobě boilies – speciálních nástrah pro rybolov. Jedná se o práškovou formu krevní moučky...
Játrový protein je produkt určený primárně pro výrobu boilies a jiných mixů. Jedná se o moučku z jater , která je sušená a následně zpracovávána do jemného prášku. Tento protein...
Lososová moučka je výrobek používaný ve výrobě boilies a jiných mixů Je vyrobena z mletého lososového masa, které je sušeno a následně rozemleto na jemný prášek. Moučka má...
Olihňová moučka je produkt používaný především ve výrobě boilies. Tato moučka je bohatá na bílkoviny a obsahuje také důležité minerály a stopové prvky.
Krill moučka je produkt získávaný z krillu, což jsou malé korýši žijící v mořích po celém světě. Jejich těla obsahují vysoké množství proteinů, omega-3 mastných kyselin,...
Albumin je proteinová moučka, která se vyrábí ze sušených bílků.
679
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací